ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СПЕЦИФІЧНОГО СЕРОЛОГІЧНОГО ПРОФІЛЮ ЩОДО ЦИТОМЕГАЛОВІРУСУ І ВІРУСІВ ГЕРПЕСУ I, II ТИПІВ У ВАГІТНИХ І ДІТЕЙ РАННЬОГО ВІКУ - Усачова, О.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено дані специфічного серологічного обстеження 310 вагітних і 90 дітей раннього віку відносно цитомегаловірусу та вірусів герпесу 1-го й 2-го типів. Виділено групи ризику вродженого інфікування плоду і новонародженого цими збудникам і періоди найчастішого постнатального інфікування дітей раннього віку.