ВІРУСИ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ГЕНОФОНД ПОПУЛЯЦІЇ ЛЮДИНИ - Фролов, А.Ф.; Задорожна, В.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Розглянуто еволюцію мікроорганізмів та їх здатність адаптуватися до мінливих умов довкілля. Інфекційний та епідемічний процеси трактуються з позиції молекулярно-генетичних механізмів, що послужило основою формування нового напрямку у загальній епідеміології інфекційних хвороб - молекулярної епідеміології.