АНТИБІОТИК-АСОЦІЙОВАНИЙ ДИСБАКТЕРІОЗ КИШЕЧНИКУ: ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА МОЖЛИВОСТІ СУЧАСНОГО КОНСЕРВАТИВНОГО ЛІКУВАННЯ - Копча, В.С. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено відомості про історію вивчення, сучасні погляди на етіологію, патогенез, епідеміологію, клініку, діагностику, консервативне лікування і профілактику антибіотик-асоційованого дисбактеріозу кишечнику та його найтяжчої клінічної форми – псевдомембранозного коліту (ПМК). Висвітлено авторський досвід комплексного лікування хворих на антибіотик-асоційований дисбактеріоз кишечнику з включенням еубіотика «Ентерол-250».