КОМБІНОВАНА ПРОТИВІРУСНА ТЕРАПІЯ ХРОНІЧНОГО ГЕПАТИТУ С З ЩОДЕННИМ РЕЖИМОМ ВВЕДЕННЯ ЛАФЕРОБІОНУ - Попович, О.О. (Інфекційні хвороби, 2015)
Представлено результати ретроспективного аналізу особливостей перебігу та ефективності комбінованої противірусної терапії хронічної HCV-інфекції з використанням щоденного режиму введення лаферобіону.