ПЕРИНАТАЛЬНІ АСПЕКТИ ЦИТОМЕГАЛОВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ - Хлібовська, О.І.; Бойчук, А.В.; Коптюх, В.І.; Шадріна, В.С. (Інфекційні хвороби, 2013)
Своєчасна діагностика цитомегаловірусної інфекції та проведення лікування антицитомегаловірусним g-глобуліном під час вагітності дозволило знизити частоту ускладнень гестаційного періоду, перинатальні втрати та реалізацію внутрішньоутробного інфікування в ранньому неонатальному періоді.