УРОГЕНІТАЛЬНИЙ ХЛАМІДІОЗ У ПОДРУЖЖЯ - Васильєва, Н.А.; Крижан, І.П. (Інфекційні хвороби, 2013)
Показано негативний вплив урогенітального хламідіозу на перебіг вагітності і розвиток плода. Обґрунтовано необхідність паралельного обстеження і лікування хламідіозу в обох статевих партнерів.