ЕФЕКТИВНІСТЬ СМЕКТИ У ЛІКУВАННІ ХВОРИХ НА ІНФЕКЦІЙНІ ДІАРЕЇ - Андрейчин, М.А. (Інфекційні хвороби, 2013)
Доведено ефективність смекти при лікуванні хворих з діареями бактерійної та вірусної етіології. Застосування цього препарату скорочує терміни лікування, пришвидшує нормалізацію частоти і консистенції випорожнень, інволюцію диспептичних та інтоксикаційних явищ.