ПЕРЕБІГ ТА ЛІКУВАННЯ ГОСТРОГО ПРАВЦЯ У ДИТИНИ - Ященко, Ю.Б.; Ященко, Л.В.; Білейчук, Р.Ю. (Інфекційні хвороби, 2013)
Описаний випадок гострого правця у нещепленої дитини. Діагноз поставлений на основі епіданамнезу та клінічного перебігу недуги.