ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ПЕРСИСТУЮЧИХ ЗМІШАНИХ МІКОПЛАЗМО-ГЕРПЕСВІРУСНИХ ІНФЕКЦІЙ У ЛЮДИНИ - Панченко, Л.О.; Кириченко, І.І.; Кандзюба, С.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Розглянута проблема етіології та патогенезу змішаних мікоплазмо-вірусних інфекцій у людини на клітинному та організменому рівнях взаємодії.