ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА ЛЯМБЛІОЗУ - Шкільна, М.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Проаналізовано ефективність різних методів діагностики лямбліозу – паразитологічного, серологічного, поляризаційної флюоресценції, спектрального аналізу. Визначено оптимальний обсяг обстежень та умови їх проведення.