ВИЗНАЧНИЙ НАУКОВЕЦЬ, ПЕДАГОГ І ЛІКАР Б.М. ДИКИЙ (ДО 80-РІЧНОГО ЮВІЛЕЮ) - Kolektyv, Tvorchyy (Інфекційні хвороби, 2019)
Стисло висвітлено основні біографічні віхи й творчий доробок професора Б.М. Дикого – відомого лікаря-інфекціоніста, педагога, науковця, професора кафедри інфекційних хвороб та епідеміології Івано-Франківського національного медичного університету.