ДЕЩО ПРО ЛЕКСИКУ ЛІКАРІВ - Kopcha, V. S (Інфекційні хвороби, 2019)
Мета роботи – проаналізувати професійну лексику лікарів на підставу виявлення алогізмів. Наведено роздуми автора про численні кліше в медичній документації, які не тільки не логічні, але й часто застарілі, подекуди смішні й неграмотні. Пропонуються замінники таких виразів або усунення їх з ужитку.