КЛІНІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ РЕКОМБІНАНТНОГО ІНТЕРФЕРОНУ ПРИ ГОСТРИХ КИШКОВИХ ІНФЕКЦІЯХ У ДІТЕЙ - Мощич, О.П. (Інфекційні хвороби, 2013)
Досліджено динаміку вмісту інтерферону (ІФН) в крові дітей, хворих на гострі кишкові інфекції (ГКІ) різної етіології та різної тяжкості. Встановлено модулюючий вплив рекомбінантного ІФН-α на інтерфероногенез при ГКІ, а також швидше зникнення при його застосуванні клінічних проявів хвороби.