ОБЛАСНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ІНФЕКЦІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ У ДІТЕЙ» З НАГОДИ 95-РІЧЧЯ ХАРКІВСЬКОЇ МЕДИЧНОЇ АКАДЕМІЇ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ТА 25-РІЧЧЯ КАФЕДРИ ДИТЯЧИХ ІНФЕКЦІЙНИХ ХВОРОБ - Khodak, L. A.; Brailko, V. I. (Інфекційні хвороби, 2018)
Наведено коротку інформацію про науково-практичну конференцію «Актуальні питання інфекційних захворювань у дітей» з нагоди 95-річчя Харківської медичної академії післядипломної освіти та 25-річчя кафедри дитячих інфекційних хвороб, яка відбулася 13 березня 2018 р. у Харкові.