КЛІНІЧНИЙ ВИПАДОК ГЕНЕРАЛІЗОВАНОЇ ФОРМИ САЛЬМОНЕЛЬОЗУ НА БУКОВИНІ - Moskaliuk, V. D.; Sokol, A. M.; Randiuk, Yu. O.; Kolotylo, T. R.; Balaniuk, I. V.; Rudan, I. V. (Інфекційні хвороби, 2018)
Мета роботи – описати випадок генералізованої форми сальмонельозу у дорослого імунокомпетентного чоловіка. Адекватна та своєчасна терапія забезпечила повне одужання хворого. Зроблено висновок про зростання рівня захворюваності на сальмонельоз як у світі, так і в Україні зокрема.