ДО ЮВІЛЕЮ МИКОЛИ ДМИТРОВИЧА ЧЕМИЧА - of authors, Collective (Інфекційні хвороби, 2017)
Дана коротка біографічна інформація про українського вченого-інфекціоніста, керівника Сумської обласної клініки інфекційних хвороб, завідувача кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією Сумського державного університету, члена редакційної колегії Всеукраїнського науково-практичного медичного журналу «Інфекційні хвороби», професора Миколу Дмитровича Чемича.