СИНДРОМ ЕНДОГЕННОЇ ІНТОКСИКАЦІЇ ПРИ РОЗАЦЕА - Ковальчук, М.Т. (Інфекційні хвороби, 2013)
У хворих на розацеа виявлено підвищення вмісту МСМ 254 і 280 та показника сорбційної здатності еритроцитів. На тлі супутніх демодекозу та лямбліозу концентрація МСМ обох фракцій була вища, ніж за одного розацеа або поєднання його лише з лямбліозом.