СПЕЦИФІЧНІ УРАЖЕННЯ ГОРТАНІ ТА БРОНХІВ У ХВОРИХ НА ЛЕГЕНЕВИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗ - П’ятночка, І.Т.; Корнага, С.І.; Корнага, Н.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведені дані про частоту, характер специфічних уражень гортані та бронхів у хворих на легеневий туберкульоз, їх вплив на ефективність лікування і функціональний стан легенево-серцевого апарату.