ОСОБЛИВОСТІ ПОРТАЛЬНОЇ ГЕМОДИНАМІКИ ПРИ ІНФЕКЦІЙНОМУ МОНОНУКЛЕОЗІ У ДІТЕЙ - Анненкова, І.Ю.; Кузнєцов, С.В.; Столяров, К.Є. (Інфекційні хвороби, 2013)
У дітей, хворих на інфекційний мононуклеоз, досліджено показники портальної гемодинаміки в розпал захворювання та в період реконвалесценції. Вивчено особливості портальної гемодинаміки у групах хворих з розвитком явищ гепатиту і без порушення функціонального стану печінки.