УРЕТРАЛЬНИЙ СИНДРОМ У ХВОРИХ ЗІ ЗМІШАНОЮ ІНФЕКЦІЄЮ, СПРИЧИНЕНОЮ CHLAMYDYA TRACHOMATIS І UREAPLASMA UREALYTICUM - Мавров, Г.І.; Нагорний, А.Є.; Бондаренко, Г.М. (Інфекційні хвороби, 2013)
У роботі наведено дані про частоту виявлення уретрального синдрому у пацієнтів з інфекціями, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), особливості клінічного перебігу ІПСШ залежно від складу мікрофлори урогенітального кеаналу хворих. Метою дослідження було вивчення ефективності фосфоміцину трометамолу в терапії уретрального синдрому при ІПСШ.