TORCH-ІНФЕКЦІЇ І ВАГІТНІСТЬ - Васильєва, Н.А. (Інфекційні хвороби, 2013)
Висвітлено сучасні уявлення про роль TORCH-інфекцій у виникненні патології вагітності та розвитку плода. Наведено рекомендації щодо діагностики та адекватного лікування цих інфекцій у вагітних.