ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ТЕЛЕФОННОЇ ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ ПІД ЧАС ЕПІДЕМІЇ ГРИПУ В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Шульгай, А.Г. (Інфекційні хвороби, 2013)
Висвітлено досвід використання Тернопільським державним медичним університетом телефонної гарячої лінії під час епідемії грипу у 2009 р. Зроблено висновок про доцільність створення телефонної гарячої лінії лікарів з метою швидкого донесення до населення інформації щодо запобігання епідемічному поширенню, профілактичних заходів та лікування.