ВИКОРИСТАННЯ І ВПРОВАДЖЕННЯ МЕТОДУ СИСТЕМНОГО КОНТРОЛЮ ПАТОГЕННИХ МАТЕРІАЛІВ В УЗБЕКИСТАНІ - Базарова, Г.Р.; Жилоков, А.Х. (Інфекційні хвороби, 2013)
Представлені результати впровадження методики обліку, моніторингу і руху патогенних матеріалів, контролю ізольованих штамів сховища і колекції. Система є безпечним, надійним і зручним методом моніторингу з автоматичним отриманням звітів і документів. Система розрахована на міжнародну таксономічну класифікацію мікроорганізмів із підвищеною точністю і швидкістю введення інформації, зручна і проста у використанні. На території Центральної Азії в центрі PACS вперше упроваджена і завершена.