ДИНАМІКА ВМІСТУ ІНТЕРЛЕЙКІНУ-2 У СИРОВАТЦІ КРОВІ ХВОРИХ НА ГОСТРІ РЕСПІРАТОРНІ ЗАХВОРЮВАННЯ - Козько, В.М.; Могиленець, О.І.; Соломенник, Г.О.; Граділь, Г.І.; Меркулова, Н.Ф.; Юрко, К.В.; Винокурова, О.М.; Єкімова, Н.О.; Нікітіна, В.В.; Чірюкіна, О.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведені результати дослідження інтерлейкіну-2 у сироватці крові хворих на ГРЗ. Розглянуто можливість використання показника для оцінки ефективності терапії.