КЛІНІКО-ІМУНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕБІГУ ЦИТОМЕГАЛОВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ У ВАГІТНИХ - Андрейчин, М.А.; Усачова, О.В. (Інфекційні хвороби, 2022)
Проаналізовані клінічні та сонографічні особливості перебігу цитомегаловірусної інфекції (активної та латентної форми) у 65 вагітних. Також наведений аналіз показників клітинної ланки імунітету при різних формах хвороби.