ДЕЯКІ КЛІНІКО-ЛАБОРАТОРНІ ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕБІГУ ГОСТРОГО ГЕПАТИТУ В У ХВОРИХ ІЗ ЦУКРОВИМ ДІАБЕТОМ ТА ЇХ КОРЕКЦІЯ - Пришляк, О.Я.; Дикий, Б.М.; Маринчак, О.В.; Копчак, О.В.; Остяк, Р.С.; Будеркевич, Л.І. (Інфекційні хвороби, 2022)
Вивчено ефективність препарату урсодезоксихолевої кислоти урсолізину у пацієнтів з гострим гепатитом В на фоні цукрового діабету. Встановлено, що включення препарату урсолізин у комплексне лікування таких хворих сприяє кращому регресу загальноінтоксикаційних проявів і деяких показників холестазу.