ПЕДИКУЛЬОЗ У ПЕДІАТРІЇ: РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ - Ходан, В.В.; Литвинець, Л.Я.; Пастух, О.В.; Лупуляк, Л.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено огляд вітчизняних та іноземних досліджень у галузі дитячої паразитології, зокрема педикульозу. Викладено основні сучасні тенденції прогресування педикульозу серед дітей.