ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОФІЛАКТИКИ ГРВІ У ДІТЕЙ НА ЕТАПІ ЗАГРОЗИ ПІДВИЩЕННЯ ЗАХВОРЮВАНОСТІ - Мальцева, Л.А.; Бобровицька, А.І.; Яценко, І.В.; Заяць, С.П.; Заяць, В.Ю. (Інфекційні хвороби, 2013)
Оцінено ефективність аміксину при використанні його у дітей старше 7 років для профілактики ГРВІ у період загрози підвищеної захворюваності. Встановлено зниження захворюваності на ГРВІ у таких дітей в 3,1 разу порівняно з тими, які не отримували аміксин з профілактичною метою.