ПРОТИПРАВЦЕВИЙ ІМУНОГЛОБУЛІН: ВИРОБНИЦТВО ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ - Перехрестенко, П.М.; Назарчук, Л.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
На основі аналізу показників діяльності закладів служби крові України за 1990-2007 рр. визначені причини спаду виробництва протиправцевого імуноглобуліну та забезпечення ним населення України.