СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ОЛЕКСІЯ СПИРИДОНОВИЧА ЛУЦУКА - Kopcha, V. S. (Інфекційні хвороби, 2016)
Президія Всеукраїнської асоціації інфекціоністів, колектив кафедри інфекційних хвороб та епідеміології Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського, учні, друзі.