МОДЕЛЬ ЕПІДЕМІЧНОГО ПРОЦЕСУ МЕНІНГОКОКОВОЇ ІНФЕКЦІЇ - Mokhort, H. A. (Інфекційні хвороби, 2016)
Розроблено математичну модель епідемічного процесу менінгококової інфекціїї (МІ) на підставі даних про захворюваність генералізованими формами МІ та носійство збудників МІ серед населення. Показано високі прогностичні властивості моделі. Ключові слова: менінгококова інфекція, модель епідемічного процесу.