ЗАХВОРЮВАНІСТЬ НА ГОСТРІ ІНФЕКЦІЇ ВЕРХНІХ ДИХАЛЬНИХ ШЛЯХІВ МНОЖИННОЇ АБО НЕВИЗНАЧЕНОЇ ЛОКАЛІЗАЦІЇ СЕРЕД ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ - Trykhlib, V. I.; Zadorozhna, V. I.; Shahinyan, V. R.; Tkachuk, S. I.; Hayda, I. M.; Maydanyuk, V. P.; Operchuk, N. I. (Інфекційні хвороби, 2016)
Проведений аналіз захворюваності на гострі інфекції верхніх дихальних шляхів множинної або невизначеної локалізації серед цивільного населення України. Встановлені деякі особливості відносно рівня захворюваності на дані інфекції по областям. Ключові слова: гострі інфекції верхніх дихальних шляхів, цивільне населення.