ЗАСТОСУВАННЯ ІМУНОМОДУЛЯТОРА НУКЛЕЇНАТ У КЛІНІЧНІЙ ПРАКТИЦІ - Фролов, В.М.; Ткачук, З.Ю.; Круглова, О.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
Висвітлено сучасні відомості про нуклеїнат, який є ефективним імуноактивним препаратом останнього покоління, має імуномодулюючі й водночас протизапальні, антиоксидантні та детоксикуючі властивості. Автори наводять власний досвід застосування цього препарату.