ДИНАМІЧНІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ ЗМІНИ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМИ В ПРОЦЕСІ ХІМІОТЕРАПІЇ ХВОРИХ НА ВПЕРШЕ ДІАГНОСТОВАНИЙ ІНФІЛЬТРАТИВНИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗ ЛЕГЕНЬ - Корнага, С.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено результати вивчення динамічних функціональних змін з боку серцево-судинної системи в процесі хіміотерапії у хворих на вперше діагностований туберкульоз легень. Запропоновано адекватну схему корекції хіміотерапії та патогенетичного лікування з урахуванням загального стану, зокрема гемодинаміки та функції міокарду, хворих на інфільтративний туберкульоз легень.