СПОРАДИЧНІ ЄРСИНІОЗИ: ТРУДНОЩІ ДІАГНОСТИКИ І ЛІКУВАННЯ - Васильєва, Н.А.; Легеза, К.М.; Івахів, О.Л.; Вишневська, Н.Ю. (Інфекційні хвороби, 2013)
Поліморфізм клініки і недосконалість лабораторної діагностики обумовлюють труднощі у розпізнаванні єрсиніозів та їх лікуванні. Наведено клінічні приклади діагностично складних випадків