КОМПЛЕКСНА СТРАТИФІКАЦІЯ ЗАХВОРЮВАНОСТІ ЯК ІНСТРУМЕНТ АНАЛІЗУ ЕПІДЕМІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВІЛ-ІНФЕКЦІЇ (НА ПРИКЛАДІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ) - Постнов, О.В.; Сервецький, С.К.; Поздняков, С.В.; Нестерова, О.Є. (Інфекційні хвороби, 2013)
Проаналізовано захворюваність на ВІЛ-інфекцію у різних демографічних групах населення Одеської області із застосуванням різних методів стратифікації. Встановлено доцільність та можливість застосування комплексної стратифікації за ознаками «стать» та «місце проживання».