ВІРУСНІ ДІАРЕЇ: ДІАГНОСТИКА ТА ЛІКУВАННЯ - Павленко, О.В.; Сервецький, К.Л.; Скрипник, Л.М. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено огляд сучасних даних літератури щодо діагностики та комплексної терапії гострих вірусних діарей. Відображено перелік та стислу характеристику сучасних методів діагностики гострих кишкових інфекцій вірусної етіології. Наведено принципи комплексного лікування гострих діарейних захворювань, групи препаратів, що застосовуються в терапії цих хвороб.