РЕЗУЛЬТАТИ ЕПІДРОЗСЛІДУВАННЯ СПАЛАХУ САЛЬМОНЕЛЬОЗУ У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Паничев, В.О.; Цяпа, Н.В.; Павельєва, М.М.; Кулачковська, І.В.; Маціпура, С.В.; Годована, Н.І.; Білинська, О.Я.; Дементьєв, Ю.Г.; Барна, Т.Б.; Ясіновська, С.Є. (Інфекційні хвороби, 2015)
Масштаби спалаху сальмонельозу залежать від оперативності дій фахівців у напрямку встановлення спільного фактора передачі інфекції, а час існування осередку – від якості проведених протиепідемічних заходів.