ДО ЮВІЛЕЮ ПРОФЕСОРА НАТАЛІ АВРУМІВНИ ВАСИЛЬЄВОЇ - Копча, Василь Степанович (Інфекційні хвороби, 2013)
У травні цього року відсвяткувала славний ювілей відома вчена-інфекціоніст, педагог, професор кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського, доктор медичних наук Наталя Аврумівна Васильєва