ВИПАДОК ДІАГНОСТИЧНОЇ ПОМИЛКИ ПРИ ДИФЕРЕНЦІЙНІЙ ДІАГНОСТИЦІ ТУЛЯРЕМІЇ ТА ОНКОПАТОЛОГІЇ - Лось-Яценко, Н.Г.; Карімов, І.З.; Козловський, О.А.; Пеньковська, Н.О.; Одинець, О.А. (Інфекційні хвороби, 2015)
Описаний клінічний випадок діагностичної помилки при диференційній діагностиці туляремії та онкопатології. У хворих літнього віку з лімфаденітом важливо проводити гістологічне дослідження.