СУЧАСНІ ОСОБЛИВОСТІ ПАТОГЕНЕТИЧНОЇ ТЕРАПІЇ САЛЬМОНЕЛЬОЗУ У ДІТЕЙ - Усачова, О.В.; Пахольчук, Т.М.; Сіліна, Є.А.; Матвеєва, Т.Б.; Печугіна, В.В.; Чаяло, А.В.; Шульга, О.В. (Інфекційні хвороби, 2015)
На базі динамічного клініко-лабораторного спостереження за 49 хворими на сальмонельоз дітьми різних вікових груп показана ефективність пробіотичного препарату на основі B. subtilis.