СІМЕЙНИЙ ВИПАДОК ЦЕРАТОФІЛЬОЗУ - Андрейчин, М.А.; Ніколов B.В.; Ничик, Н.А. (Інфекційні хвороби, 2013)
Описано сімейний випадок цератофільозу, діагностованого ex juvantibus. Вказано на труднощі розпізнавання цієї недуги через недостатню обізнаність лікарів і відсутність діагностичної бази