ТОКСОПЛАЗМОЗ ГОЛОВНОГО МОЗКУ В ІМУНОКОМПЕТЕНТНИХ ОСІБ - Алексанян, Т.І.; Задорожний, А.М.; Зінчук, О.М.; Зубач, О.О.; Орфін, А.Я.; Чудіна, Ю.А. (Інфекційні хвороби, 2015)
Наведено два випадки церебрального токсоплазмозу в імунокомпетентних осіб. Клінічно захворювання проявилося тяжкою формою енцефалопатії. Діагноз був встановлений на підставі клініко-лабораторних даних та типової картини МРТ.