ОСОБЛИВОСТІ ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА МАРСЕЛЬСЬКУ ГАРЯЧКУ СЕРЕД ПРОФЕСІЙНИХ ГРУП РИЗИКУ - Гафарова, М.Т.; Вербенець, О.А. (Інфекційні хвороби, 2015)
Вивчені клініко-епідеміологічні особливості марсельської гарячки в ендемічному районі Криму – м. Севастополь. Виявлені й визначені вікові та професійні групи ризику зараження, особливості клініки.