ВІРУСНІ ДІАРЕЇ - Павленко, О.В.; Сервецький, К.Л.; Скрипник, Л.М.к (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено огляд даних сучасної літератури щодо етіології, епідеміологічної характеристики та клінічних проявів гострих вірусних діарей. Відображено клінічні особливості ротавірусних, норовірусних гастроентеритів, астро- та аденовірусної інфекції.