КЛІНІЧНІ МАСКИ СКАЗУ - Ребенок, Ж.О. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено сучасні відомості про етіологію, патогенез, клінічну симптоматику і діагностику сказу. Описано випадки захворювання людей і тварин, а також спосіб лікування таких хворих, який, щоправда, дозволив врятувати життя лише одиничним хворим.