ДО ЮВІЛЕЮ РУДЕНКО АНТОНІНИ ОЛЕКСІЇВНИ - Копча, Василь Степанович (Інфекційні хвороби, 2013)
6 грудня 2011 року виповнилось 75 років з дня народження відомого українського вченого, Заслуженого лікаря України, доктора медичних наук, професора Антоніни Олексіївни Руденко, що присвятила своє життя боротьбі з інфекційними хворобами людини.