СУЧАСНІ УЯВЛЕННЯ ПРО МЕТАБОЛІЧНУ ЕНДОГЕННУ ІНТОКСИКАЦІЮ - Андрейчин, С.М.; Голомша, Т.О. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено огляд літератури, присвячений сучасним уявленням про метаболічну ендогенну інтоксикацію. Детально висвітлено основні ланки її патогенезу та методи діагностики