MYCOPLASMA HOMINIS В АСОЦІАЦІЇ З HERPES SIMPLEX VIRUS: РОЛЬ У РОЗВИТКУ ГОСТРИХ І ХРОНІЧНИХ ІНФЕКЦІЙНО-ЗАПАЛЬНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ГОРТАНІ - Короваєва, І.В.; Попова, Н.Г.; Кириченко, І.І.; Попова, Л.О.; Звягольська, І.М.; Панченко, Л.О (Інфекційні хвороби, 2013)
Встановлено суттєву роль асоціації Mycoplazma hominis i Herpes simplex virus в етіології гострих і хронічних інфекційно-запальних захворювань гортані, особливо у випадках затяжного перебігу.