НОВІ МОЖЛИВОСТІ СЕЗОННОЇ ПРОФІЛАКТИКИ ГОСТРИХ РЕСПІРАТОРНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ - Печінка, А.М. (Інфекційні хвороби, 2013)
Проведене дослідження стосовно ефективності пробіотика «екстралакт» для профілактики сезонної захворюваності ГРЗ серед працівників інфекційних відділень. Виявлено високий профілактичний ефект екстралакту